kuvia | tuloksia | linkkejä

Ajankohtaista

Ajankohtaista - päivityksistä

Jokainen seuralainen on oikeutettu saamaan erilaisia kuulumisia kisoista ja valmennuksista tai omia kokemuksia tapahtumista seuran sivuille ajankohtaista osioon. Jos haluat tekstisi tänne ota yhteyttä suvitsu@gmail.com. Myös kuvat tapahtumista ovat suotavia, mutteivät pakollisia.

MySeRan pikkujouluissa palkittiin useita seuralaisia

Mysera muisti kaikkia kilpailleita seuralaisiaan ruusukkeilla ja kunniakirjoilla. Lisäksi jokainen seuraa alue- tai korkeammalla tasolla tänä vuonna edustanut saa vuoden 2012 alueluvan tai vastaavan summan korvauksen luvista seuran kustannuksella.

Alueluvan (tai vastaavan summan saavat) Milka, Eija, Marru sekä Johanna. Palkitut kilpailleet seuralaiset olivat edellisten lisäksi Anniina, Kirsi H, Elvira, Piia, Suvi, Mia-Laura, Tia, Erja, Krista, Tuulia, Heidi L-L sekä Katja.

Vuoden tsemppariksi 2011 valittiin Leila Lerkki.

Seuran pikkujoulut

MySeRan pikkujoulut järjestetään 2.12.2011 Mietoisten osuuspankille, tervetuloa mukaan kaikki seuralaiset. Kaikille lähetetty kirjeitse infoa tapahtumasta.

Joulujuhlissa näytetään jo perinteeksi tullut kuvashow seuralaisten hevosista, joten lähetäthän hevosesi, vuokrahevosesi tai hoitohevosesi kuvan/kuvia sähköpostitse Suville suvitsu@gmail.com. Lisääthän mukaan myös tietoja kuvista ja hevosesta.

Ell-luennon antia Metsämäessä 16.11.

Shetlanninponiyhdistyksen järjestämässä luentoillassa ell Kati Tuomola käsitteli kaviokuumetta, hevosen metabolista oireyhtymää sekä Cushingin tautia. Nämä yleistyvät hevosissa kaiken aikaa. Salin täyteisestä yleisöstäkin lähes jokainen oli tavannut ainakin yhden näistä taudeista.

Kaviokuumeen aiheuttajat jaetaan kolmeen luokkaan, joista tavallisin (89% aineistosta) on sisäerityksen häiriöihin liittyvä tauti. Luennoitsijan potilaista 68% ei selvinnyt kaviokuumeesta. Siksi omistajan täytyy tuntea oireet, jotta hevonen saa avun ajoissa. Kavioluun kääntyminen, joka johtaa lopetukseen, voi pahimmillaan tapahtua 2h:ssa. Tärkeitä merkkejä taudista on haluttomuus liikkua, kovien pohjien välttäminen sekä useimmiten voimistunut varvaspulssi.

Hevosen metabolinen oireyhtymä, EMS (Equine Metabolic Syndrome), on keski-ikäisten ja hyvien rehunkäyttäjien tauti. Siihen liittyy liikalihavuus sekä veren korkea insuliinipitoisuus ja alentunut sokerinsieto. Hoitona on tiukka ruokinta ja liikunta sekä hevosen laihdutus. Painomittanauhan käyttöä suositeltiin. Tauti tunnistetaan ulkoisten merkkien sekä verinäytteiden avulla. EMS altistaa kaviokuumeelle.

Cushingin tauti, nykyään PPID (Pituitary Pars Intermedia Dysfunction) on aivolisäkkeen liikakasvusta johtuva sisäerityksen häiriö. Se on vanhenevan hevosen sairaus, joka myös altistaa kaviokuumeelle. Hevonen voi olla väsähtänyt ja ärtyisä. Tauti tunnistetaan ulkoisista merkeistä (pitkä kihara karva, hikoilu, tiheä syke ja hengitys, runsas juominen, kuihtunut ylälinja) sekä verikokeiden avulla. Tautiin on oireita lievittävä lääkitys (50-100€/kk), jonka avulla hevosen elinikä voi pidentyä useita vuosia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ruokinnan ja liikunnan tasapaino ovat hevosen terveyden välttämättömät edellytykset. Sairauksien ilmetessä omistajan ripeällä toiminnalla voidaan lievittää hevosen kärsimystä tai pelastaa sen henki. Kotiin vietäväksi viestiksi illasta jäikin se, että hevonen ei parane seuraamalla, vaan toimimalla heti.

Tekstin kirjoittanut paikan päällä ollut seuralainen Marru, kuvista saamme kiittää myös häntä. Toisessa kuvassa näytetään painomittanauhan lukeminen.

Suureläinpelastus-kursseja

Alueella järjestetään suureläimen pelastus-kursseja, kaikki mielenkiinnolla mukaan kuuntelemaan. Lisätietoa kursseista löydät: http://www.suurelainpelastus.fi/blog/2011/09/22/kurssien-ilmoittautumiset-alkaneet/.

Katja Kaitasen Fantasy DR Teamin näyttelyn BIS1!

Onnea Katjalle ja Milkalle varsan hienosta BIS-sijasta! Mukana harjoitusnäyttelyssä olivat myös Erjan Hessu, Suvin Lilja ja Zoya.

Onnea Mia-Laura, Suvi ja Zoya

Lemulaisella Suvi Lerkillä ylläpidossa oleva nuori shetlanninponitamma Junibackens Zoya oli 25.9. Liedon Ratsastajien järjestämässä Match Showssa BIS2. Lisäksi Zoyan hienosti esittänyt MySeRan junior-jäsen Mia-Laura Merisaari palkittiin päivän parhaana Junior-handlerina.

MySeRa ja kengittäjä Maria-Katariina Rahkala järjestivät hevosen irtokenkäkurssin Mietoisissa 24.9.

Osanotto oli runsasta ja opetus mielenkiintoista, päivään sisältyi pari tuntia tiivistä teoriaopiskelua Kylli-täti piirroksineen. Marru oli hienosti valmistautunut loistavalla teoriaosuus power point esityksellä ja kirjallisuudella.

Maittavan lounaan jälkeen opetus jatkui Heidin tallilla käytännön harjoitteluna. Ensin Marru esitti Felicialla miten hyvin käyttäytyvä hevonen toimii kengityksessä sekä miten kengät irroitetaan ja kiinnitetään siistimättä sen enempää. Sen jälkeen jokainen sai kokeilla itse kengän irroitusta ja uudelleen kiinnitystä teuraskavioilla. Kurssin jälkeen osaa arvostaa kengittäjää taas eri tavalla, työ on raskasta ja vaativaa ja todellakin tärkeää.

Lopuksi halukkaat vielä saivat nähdä läheltä mitä hevosen jalassa on erittäin paksun nahan alla Marrun preparoidessa jalan.

Marrun ja kengittäjien toiveena on että hevosen opetus kengitykseen on omistajan vastuulla, opettakaa varsanne pienestä pitäen kosketuksiin, koputteluihin ja kengitysasentoon, ja tärkeimpänä, opettakaa hevonen seisomaan paikallaan.

Seuralaiset aluekoulukisoissa

Eija Puisto ponillaan Carla ja Milka Kaitanen suomenhevosella Pipon Pähkinä starttasivat molemmat ensimmäisissä aluekoulukilpailuissaan 3.9.2011 Kotimäellä. Milka ja Pähkinä sijottuivat sijalle 4.ja Eija ja Carla olivat 10. Onnea molemmille hienoista sijoista!

(© Terhi Lehtimäki)

Kaviokurssi Mietoisissa

Mysera ja Marru järjestävät Kaviokurssin Mietoisissa 24.9.2011. Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa http://mysera.net/kaviokurssi.pdf.

Huom! Seuralaisille 10€ alennus osallistumismaksusta!

Onnea Erja ja Hessu

Onnea Erjalle ja Hessulle hienosta menestyksestä Laitilan ponipäivässä 2011!

Ponipäivä 20.8. Tulokset

Luokka I match show

BIS I Millbays Myntton
BIS II Jussilan Heartbreaker
BIS III RMS Gabrillo

Parhaat jouhen M. Y. Konsta
Parhaat liikkeet Jussilan Heartbreaker ja Hetino
Tyylikkäin pari Janna Mäkilä ja Länsimäen Unelma

Loputkin tulokset

Estekisojen kaikki tulokset löytyvät osoitteesta: http://mysera.net/tuloksetre6.8.2011.html

Vakka-Cup pisteet jakautuivat seuraavasti:

Vakka Cup ponit

1. Mira Karhunen - Edia 10
2. Helmi Puustinen - Capparis 8
3. Ida Kallio - Eolina 6
4. Johanna Valmu - Wasaborg's Victor 5

Vakka Cup hevoset

1. Milka Kaitanen - Jar Jar Binks Junior 10
2. Anni Hellstén - Hydravion 8

Estekisojen tulokset

Kiitos kaikille taas mukavasta kilpailupäivästä! Alla päivän sijoittuneet, kaikki tulokset tulevat myöhemmin tuloksia-sivulle.

Luokka 1 40cm ristikkoluokka arv. 367.1 (A2/A2)
1. Bettina Liski - Kaikaus, Ratsastusseura Pegasos ry. 0,0; 18,10s
2. Anniina Aaltonen - Oliver Hook, Mynämäen Seurun Ratsastajat ry. 0,0; 28,55s

Luokka 2 50cm arv. 367.1 (A2/A2)
1. Maria-Katariina Rahkala - Hispano LV, Mynämäen Seudun Ratsastajat ry. 0,0; 16.48s
2. Juulia Erkkilä - Helppo Heikki, Turun Ratsastajat ry. 0,0; 17,15s
3. Veera Välimäki - Coldencoast Earl, Kaarinan Kenttäratsastajat. 0,0; 17,43s
4. Elvira Koivisto - Virranjuoksu, Mynämäen Seudun Ratsastajat ry. 0,0; 19,32s

Luokka 3 70cm arv. 367.1 (A2/A2), Mynämäki Pokaalin esteosuus
1. Mira Karhunen - Edia, Ratsastusseura Valkür ry, 0,0;23,47s

Luokka 4 70cm arv. 367.1 (A2/A2), Vakka-Cup osakilpailu poniratsukoille
1. Jasmin Nylund - Pretty Nowa, Kotimäen Ratsastajat ry. 0,0; 18,68s
2. Nea Siivonen - Juliette Perfection, Laitilan Ratsastajat ry. 0,0; 21,95s
3. Anni Hellstén - Hydravion, Laitilan Ratsastajat ry. 0,0; 22,90s
4. Mira Karhunen - Edia, Ratsastusseura Valkür ry. 0,0; 25,'12s

Luokka 5 80cm arv. 367.1 (A2/A2), Vakka-Cup osakilpailu hevosratsukoille
1. Jasmin Nylund - Pretty Nowa, Kotimäen Ratsastajat ry. 0,0; 18,56s
2. Milka Kaitanen - Jar Jar Binks Junior, Mynämäen Seudun Ratsastajat ry. 0,0; 19,03s
3. Jessica Nylund - Naomi, Kotimäen Ratsastajat ry. 0,0; 19,62s

Mynämäki Pokaalin lopputulos
1. Mira Karhunen - Edia
2. Ida Kallioinen - Eolina

Estekisojen lähtölistat

Estekisojen lähtölistat osoitteessa: http://mysera.net/lahtolistatre060811_2.html

Luokkien alkamisajat ovat arvioita. Lähdönperuutukset ja mahdolliset jälki-ilmoittautuneet muuttavat aikataulua! Olethan ajoissa paikalla!

Luokka I alkaa klo 10.00
Luokka II n. klo 10.45
Luokka III n. klo 11.15
Luokka IV n. klo 11.45
Luokka V n. klo 12.30

Huom! Listat ja aikataulut päivitetty 5.8. klo 11.30, koska useampi ratsukko puuttui listoilta. Muutoksia tuli myös sen verran, että Mynämäki Pokaali jaetaan sittenkin, osallistujia ilmoittautuikin tarpeeksi.

Estekisojen 6.8.2011 kutsu vihdoin julki

Tervetuloa kaikki joukolla kilpailemaan Myseran esteratsastuksen seurakilpailuihin 6.8.2011 Mynämäen Karjalan Vehmalaisten urheilukentälle. Kutsut .pdf ja .doc

HUOM! Kutsuissa ilmennyt aiemmin virhe, kilpailut ovat seuratason kilpailut eivätkä harjoituskilpailut.

Kisaviikonloppu kunnialla ohi

Helteestä huolimatta kisaviikonloppu saatiin kunnialla läpi. Lauantaina nähtiin hienoja suorituksia kouluradalla ja sunnuntaina aivan upeasti hoidettuja hevosia match show:ssa. Kiitokset vielä tapahtumaa tukeneille eli Salaatix oy, First Class Horse, Satula-auto.com, Suomen shetlanninponi-yhdistys ja Suomenratsut ry.

Lauantain tulokset

Mynämäki Pokaalin ja Vakka Cup:n pisteet:

Mynämäki pokaali

Mira Karhunen- Edia 10
Ida Kallioinen - Eolina 8
Ida Kallioinen - Kitos 6

Vakka cup ponit

Ida Kallioinen - Kitos 10
Helmi Nurminen - Hetino 8
Bettina Liski - Pol's Ciska 6

vakka cup hevoset

Jarna Aaltonen - His Heiress 10
Suvi Laurila - Ein nougat 8
Jonna Sura - Maroni 6
Eija Puisto - Carla 5
Marleena Lammes - Exotic Kiss 4
Jonna Torikka - Cantolan Perle de Avril 3
Janina Mäkinen -Kihin Veera 2
Milka Kaitanen - Jar Jar Binks Junior 1

Sunnuntain Match Show:n tulokset, hevoskohtaiset arvostelut tulevat seuran sivuille lähiaikoina.

BIS:
I Viktorija
II Renza fan Rheinhuysen
III Callardo

Paras shetlanninponi: Pineriver's Miss Michigan
Paras suomenhevonen: Seinen Sara
Paras connemara: Cleos Fay Fenella

Paras esittäjä: Sofia Palmu
Parhaiten käyttäytyvä nuori (1-3v): Cleos Fay Fenella
Paras seniori: Hiliri
Sympaattisin pari: Elsa Anttila & Lissun Leevi
Komeimmat jouhet: Phoenix Charlie

Koulukisojen osallistujat

Huomatkaa että hevosten tulee olla suitsittuna jo kopista ulos tultaessa. Lisäksi jokaisella hevosella tulee olla numerolappu (hevosen numero löytyy lähtölistoista). Numerolappu mieluiten suitsiin kiinnitettynä. Kilpailukansliasta on myös mahdollista ostaa numerolappuja.

Lähtölistat

Match Shown osallistujalista

Match Show:hun ilmoittautui useita hevosia ja otimmekin muutaman ylimmääräisen ilmoittautuneen, koska aina joku joutuu jäämään pois.

Kaikki näyttelyyn osallistuvat hevoset kuvataan Piia Lerkin toimesta.

Muistakaa vielä huolehtia siitä, että hevoset ovat jo kopista ulos tultaessa suitsittuina (kuolaimet suussa) ja esittäjillä/hevosia taluttavilla on kypärät päässä hevosia käsitellessä. Osallistumisjärjestys arvotaan vasta paikan päällä, alla olevat hevosten numerot eivät viittaa esiintymisjärjestykseen!

1.	t. Pineriver's Miss Michigan
2.	t. Viktorija
3.	r. Weston Goliath
4.	t. Senegal Raingirl
5.	t. Seinen Sara
6.	t. Magic Phantom
7.	o. Koivikon Leopold
8.	t. Murun Mainio
9.	r. Hispano LV
10.	t. Aigul Mele
11.	r. Anthony O’ Shadow
12.	r. Pessi
13.	t. Junibackens Zoya
14.	t. Hiliri
15.	o. Silppuri, poissa
16.	t. Susseliina, poissa
17.	t. Kihin Veera
18.	t. Lilly, poissa
19.	t. Whitesea Adelheid, poissa
20.	t. Frida
21.	t. Illusia fan Vuori
22.	t. Surprise Dar
23.	t. Uutelan Cinderella
24.	t. Ada Alexantra, poissa
25.	r. Deering
26.	r. Rio, poissa
27.	o. Tammelan Wild Chaos
28.	t. Cleos Fay Fenella
29.	t. Onnen Unelma
30.	t. Leidi
31.	t. Judith
32.	t. Millbays Mermaid
33.	t. Felicia Forrester
34.	t. Renza fan Rheinhuysen
35.	t. Sunny Pocahontas
36.	o. Exotic Kiss
37.	o. Millbays Myntton
38.	o. Myrzin Svante
39.	o. Phoenix Charlie
40.	 r. Lissun Leevi
41.	t. Sipsi
42.	t. Netta
43.	r. Bruno
44.	o. Callardo
45.	r. Leijan Veijari
46.	r. Zabriskie Point
47.	t. Bluess

Toivotaan kaikille mukavaa näyttelypäivää kaikilta osin!

Myseralaiset menestyivät Ekatalli-cupissa

Sarjassa 60-60-70cm Voitti jokaisen osakilpailun Milka ja Binks ja toiseksi tuli Erja Nieminen Sunrise Sandy Queen.

Sarjassa 80-80-90cm Voitti myös Milka ja Binks.

Onnittelut Milka Kaitaselle!

14.5. MySeRalainen Milka Kaitanen ratsasti Koskella järjestettävän hevoshullu powercupin Lounais-Suomen esteosakilpailun voittoon. Onnea Milkalle ja Jar Jar Binks Juniorille nollaradasta, niin perusradalla kuin uusinnassakin.
Hhpc:n lisäksi Milka on niittänyt useita sijoituksia esteiltä kevään aikana, pidetään peukut pystyssä menestyksen jatkumiselle!

MySeRa järjestää kesäkuussa

MySeRa järjestää kesäkuun 11.-12.6. kisaviikonlopun Mynämäen aseman koulun kentällä. Lauantaina ohjelmassa kouluratsastuksen seurakilpailut ja sunnuntaina kaikille poneille ja hevosille avoin Match Show. Tervetuloa kaikki viettämään aikaa hyvässä seurassa hevosten parissa!

Kouluratsastus kutsu - Match Show kutsu

Pionier's Sjoerd oripäivillä 26.3.

MySeRalaisen Heidi Leimurannan upea welsh part-bred ori Pionier's Sjoerd esiintyi edustavasti oriparaatissa lauantaina.

Ensiaputaitojen peruskurssi 16.3.2011

Mynämäen Seudun Ratsastajat järjestävät kurssin yhteistyössä sairaanhoitopiskelijoiden kanssa Mietoisten VPK:n tiloissa 16.3.2011 klo 17.00-18.30

Kurssi on avoinna kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille.
Kurssin hinta vain 5 € (Myseran jäsenet 3 €) ja hinta sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittautumiset 13.3 mennessä leimuranta@hotmail.com
Tiedustelut 0503049308 / Heidi

Lisätiedot Täältä

Nyt kaikki innokkaat mukaan kurssille!
TERVETULOA!

Sääntömääräinen vuosikokous 27.2.2011

Mynämäen Seudun Ratsastajien sääntömääräinen vuosikokous pidetään 27.2 klo 17 Mietoisten Osuuspankin kokoustiloissa, Kirkkotie 128 Mietoinen, (käynti takaa).

Asialistalla:

1. Kokouksen avaus
puh.joht. ja siht. valinta, pk tark. ja ääntenlask. valinta, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

2. Varsinaiset asiat
Toimintakertomus 2010, toimintasuunnitelma ja talousarvio 2011, tilintarkastuslausunto, vastuuvapauden myöntäminen, uuden hallituksen valinta vuodelle 2011, esitys sääntömuutoksesta (vuosittain kaksi kokousta nykyisen yhden asemasta)

3. Muut asiat

4. Kokouksen päätös

Tilaisuudessa kahvitarjoilu,
tervetuloa

MySeRan pikkujoulut 10.12.

Perinteiset pikkujoulut järjestetään 10.12.2010 klo 18 Mynämäen Osuuspankin kerhotilassa. Ilmoittautuminen viimeistään 3.12 joko Leilalle (llerkki@gmail.com) tai muille hallitukselaisille, jotta tiedämme miten paljon puuroa tehdään.

Ohjelmassa on syömistä, palkitsemisia, Tsempparin valinta, tietokilpailu, nuorisojaostolta toivotaan ohjelmaa ja kaikki muutkin saavat järjestää jotain mukavaa.

Tilaisuuteen on tulossa myös joulupukin pieni apuri joten ottakaa noin 5€ paketti mukaan. Kuvia tapahtumista ja hevosistanne vuoden aikana saa lähettää Piialle (piia.lerkki@gmail.com) jotta saadaan taas katsella kuvakavalkadia meidän hienoista ja taitavista hevosistamme.

Sähköpostilla lähetetty kutsu ei ilmeisesti ole saavuttanut kaikkia jäseniä, ilmoittakaahan toimivat sähköpostiosoitteenne Leilalle (llerkki@gmail.com).

Estekisat kunnialla läpi

Suuri kiitos osallistujille, tuomarille ja ahkerille seuralaisille! Kisat saatiin hienosti päätökseen, tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna.

Onnea kilpailuissa sijoittuneille!

Tulokset löytyvät nyt täältä ja kuvia kilpailuista löytyy täältä.

Estekisojen lähtölistat

Lähtölistat löytyvät nyt täältä.

MySeRan estekisat 7.8.

MySeRa järjestää esteratsastuksen harjoituskilpailut 7.8.
Luokkina on tällä kertaa 50cm ristikkoluokka, 60cm, 70cm ja 80cm. Luokassa III 70cm ratsastetaan Mynämäki Pokaalin finaali.

Kutsu löytyy nyt täältä.

Kilpailut kunnialla läpi!

Suuri kiitos osallistujille, tuomarille ja toimihenkilöille! Koulukisat saatiin vedettyä kunnialla läpi, vaikka sää oli ajoittain hieman kehno. Tulokset löytyy nyt "tuloksia" linkin takaa ja kuvia on tulossa MySeRan sivuille ajallaan. Kaikki ratsukot on kuvattu, joten hetki menee kunnes kuvat saadaan nettiin asti.

Koulukisojen lähtölistat julkaistu

19.6.2010 pidettävien koulukisojen Lähtölistat.

MySeRalaiset LaRan näyttelyssä

MySeRalaisia nähtiin sunnuntaina 6.6. Laitilassa järjestetyssä harjoitusnäyttelyssä. Näyttelyyn osallistuivat sh-tamma Hiliri, esittäjänään Suvi Lerkki ja 2v. til-tamma Saroden Cheri Lady, esittäjänään Eija Puisto. Kummatkin tammat olivat tuomarin mieleen. Hili sijoittui LKV3:ksi ja Stella voitti luokkansa. Onnea hevosille ja omistajille/esittäjille!

Talkoot 30.5.

MySeRan kouluaitoja korjailtiin ja tehtiin lisää talkoovoimin. Kiitos kaikille osallistuneille, nyt kelpaa taas järjestää kisoja! Lisää kuvia

Koulukisat 19.6.

MySeRa järjestää seuratason kouluratsastuskilpailut 19.6.2010. Kutsu löytyy nyt täältä! Kilpailuissa ratsastetaan Vakka Cupin (säännöt) ja Mynämäki Pokaalin (säännöt) osakilpailut. Tiedustelut Heidi Leimuranta 050 3049308

Kotisivuongelmat ratkaistu

MySeRa pahoittelee kotisivuilla olleita ongelmia.

MySeRalaiset Vakka Cupissa ja Rhy-Cupissa

MySeRan jäsenet kilpailivat 9.5. Laitilassa Vakka Cupin esteosuuden pisteistä. Milka Kaitanen ratsasti 60cm luokassa hienosti neljänneksi ja keräsi näin 6 pistettä Vakka Cupissa. Milka ja Hessu osallistuivat myös luokkaan 70cm, mutta tästä luokasta tuli valitettavat 8 virhepistettä. MySeRalainen Piia Lerkki osallistui myös samoihin luokkiin, ratsastaen 60cm:ssä puhtaan radan ja 70cm:ssä puhtaalla radalla 6. sijalle. Piia avasi Vakka Cup saldonsa 5 pisteellä. Vakka Cupin hevosratsukoissa kilpaili myös Heidi Leimuranta Konsuelalla. Heidi ratsasti 70cm luokassa siistin radan, mutta teki uusinnassa valitettavan yhden pudotuksen. Vakka Cup pisteitä Heidi sai yhden. Heidi kilpaili Konsuelalla myös 80cm:ssä ja sai siitä upean 0/0 tuloksen ollen luokkansa viides. Onnea kaikille ratsukoille!

Milka Kaitanen osallistui myös Raumalla järjestettyyn Rhy-Cupiin. Ponien sarjassa Milka sijoittui hienosti neljänneksi 59.5%:lla (4 pistettä). Junioreiden sarja kilpailtiin heC:2 luokassa, josta Milka keräsi upeat 65.5% ollen luokassa kolmas. Junioreiden Rhy-Cupista tuli näin ollen sijoitukseksi huikea toinen sija! Loistavaa Milka ja Hessu!

MySeRan kilpailijat edustivat seuraa jälleen

MySeRan juniorit Elvira Koivisto ja Milka Kaitanen edustivat seuraa upeasti Varjotallilla järjestetyissä estekisoissa 25.4. Elvira ratsasti MySeRalaisen Sanna Vogelaisen ruunalla Virranjuoksu luokissa 20cm ja 40cm. Ensimmäisestä luokasta tuli upeasti voitto kotiin ja toisessakin Elvira ratsasti hienosti puhtaan perusradan. Onnea Elvira ja Viltsu! Milka osallistui ponillaan luokkiin 40cm ja 60cm. Kummassakin luokassa ratsukko esitti parastaan ja sijoitukset ropisivat! 40cm luokassa Milka sijoittui upeasti toiseksi ja 60cm luokassa neljänneksi. Onnea loistavista sijoituksista!

MySeRalaisia nähtiin myös Valkürin järjestämässä Match Showssa 2.5. Mätsäriin osallistuivat nf-ruuna Jussilan Heartbreaker esittäjänään Milka Kaitanen ja sh-ori Vinjami esittäjänään Suvi Lerkki. Hessu ansaitsi hienosti punaisen ruusukkeen ja Jami sai sinisen ruusukkeen.

MySeRa nyt myös Facebookissa!

Nyt voit liittyä MySeRan jäseneksi myös Facebookissa, liity täällä!

Vuoden ratsastaja ja tsemppari 2009

MySeRan joulujuhlassa jaettiin perinteisesti Vuoden ratsastaja ja tsemppari -palkinnot.

Vuoden ratsastajaksi kruunattiin Milka Kaitanen, onnea hienosta suorituksesta!

Kaikki sijoittuneet olivat hyvin tasavertaisia:
1. Milka Kaitanen 76 pistettä
2. Taru Anttila 61 pistettä
3. Katja Kaitanen 60 pistettä
4. Tiina Mäkelä 46 pistettä


Vuoden 2009 tsemppariksi kruunattiin Katja Kaitanen!
Vuoden tsemppari valitaan myös vuosittain joulujuhlassa perinteisesti äänestämällä. Vuonna 2008 tsemppari -palkinnoin sai Sanna Hietanen.