Harrastukset Mynämäki, Laitila ja muu Varsinais-Suomi


Mynämäen Seudun Ratsastajat ry järjestää monipuoliset harrastukset kaikenikäisille, toimialueenamme on Mynämäki, Laitila ja muu Varsinais-Suomi. Mynämäellä lapsille ja nuorille on tarjolla monenlaista harrastustoimintaa, on tanssia, jalkapalloa ja muita urheilulajeja. Mynämäen Seudun Ratsastajat eli tutummin MySeRa järjestää mynämäkeläisille aikuisille ja lapsille hieman erilaista virikettä.

MySeRa ei ratsastusseurana tarjoa varsinaisesti ohjattua ratsastustoimintaa, mutta muita harrastuksia kylläkin. Mielekkäät harrastukset perheen pienimmille voivat olla esimerkiksi heppakerho tai hieman vanhemmille lapsille ja nuorille ratsastuskilpailutoiminta. Ratsastuskilpailutoimintaan voi MySeRan jäsenenä osallistua ratsastaen kilpailuissa tai avustaen toimihenkilönä. Monien ns. tätiratsastajien yksi tärkeimmistä harrastuksista on talkootyöhön osallistuminen. Talkooporukassa harrastus on rentoa ja sosiaalista. Jos uudet harrastukset kiinnostavat, ota yhteyttä MySeRaan!

Vapaa-aika hevosten ympäröimänä

Hevosen omistajan vapaa-aika kuluu yleensä hevostalleilla. Mynämäen Seudun Ratsastajien jäsenistä suurella osalla on oma hevonen, mutta on myös monia, jotka harrastavat ratsastusta tai hevostoimintaa muulla tavoin. Harrastus voi olla esimerkiksi kouluratsastus- tai esteratsastuspainotteista, hevosen voi viedä myös näyttelyyn. Hevosen omistajilla vapaa-aika saattaa olla toisinaan kortilla, joten apukädet ovat paikallaan. Mikäli haluat uuden harrastuksen tai muuten vain vapaa-aikaasi enemmän sisältöä, suosittelemme poikkeamaan läheisellä hevostallilla. Muistathan kuitenkin ensin kysyä luvan vierailulle.

Harrastuksia nuorille

Ratsastus tarjoaa yllättävän monia harrastuksia nuorille. Monesti ratsastus käsitteenä mielletään vain yhdeksi harrastukseksi, mutta todellisuudessa se sisältää paljon erilaisia harrastuksia. Harrastuksen ei tarvitse aina olla ratsastamista, hevosten kanssa voi tehdä paljon muutakin. Hevostalleilla voi käydä hoitamassa hevosia, niitä voi ajaa tai vain talutella. Hevosharrastus on nuorille monipuolista tekemistä, joss a oppii eläinten käsittelyä ja myös muiden ihmisten huomioimista. Kun etsit uusia harrastuksia nuorille, ota yhteyttä ja kysäise MySeRan hallitukselta vinkkiä!