Myseralaiset kummiponitoiminnassa mukana!


IMG_0985IMG_0988IMG_0994

 

 

 

 

 

 

 

 

Kummiponit Rudolf ja Prinssi sekä Rudolfin omistajat Venla ja Hanna ja Prinssin omistajat Kaisa ja Emma olivat pe 3.2.2017 vierailemassa Lounatuulen päiväkodilla ja Kaislakodin palvelutalossa Lemussa. Päiväkotilaiset olivat saaneet poneilta etukäteen hevosenkenkään kiinnitetyn kirjeen, jossa ponit kertoivat tulevasta vierailusta ja itsestään.

Lapset olivat askarrelleet poneille porkkanan malliset kortit ja kuivattaneet leipää. Ponit saivat paljon silityksiä sekä lapsilta ja aikuisilta.
Vanhusten palveluasunnoilla ponit kävivät tervehtimässä osaa asukkaista. Kaikki asukkaat eivät tulleet ulos, heille vilkutettiin ikkunan takaa.

 

IMG_1411

 

 

IMG_1415IMG_1393

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23.2.2017 Connerararuuna Prinssi ja Welsh-poni Rms Cabrillo ”Kasse” olivat kummivierailulla Kaislakodin palveluasumisyksikössä. Rudolf-shettis oli tällä kertaa estynyt, mutta Kasse hoiti homman hienosti. Asukkaat ja hoitajat olivat iloisia vierailusta ja keväälle sovittiin jo uusi vierailu ja kenties kärryajeluakin:). Mukava päivä oli myös hevosten kanssa vierailulla olleilla Emma Kosusella ja Venla Pihanperällä.

Molemmat tytöt sekä ponien omistajat kuuluvat Mynämäen seudun ratsastajat ry:een.