Tapahtumat Mynämäki, Laitila ja muu Varsinais-Suomi


Parhaat tapahtumat koko perheelle järjestää tietenkin Mynämäen Seudun Ratsastajat ry. MySeRa on ratsastusseura, joka järjestää tapahtumia lähinnä hevostoimintaan liittyen, kuten ratsastuskilpailuja, koulutuksia ja valmennuksia alueella Mynämäki, Laitila ja muu Varsinais-Suomi. Tapahtumat sisältävät kuitenkin usein myös viihdykettä muulle yleisölle. Ei tarvitse olla heppaihminen osallistuakseen MySeRan toimintaan!

Mynämäen Seudun Ratsastajat ry. on järjestänyt hevostapahtumien lisäksi muun muassa ensiapukursseja ja suunnitteilla on ollut myös valokuvauskurssi. Perinteiset toimihenkilöiden sauna-illat ovat olleet myös koko perheen tapahtumia.

MySeRan järjestämät este- ja kouluratsastuskilpailut tarjoavat usein paljon katseltavaa ja koettavaa kyläläisille. Perinteiset tapahtumat ovatkin keränneet paljon kiitosta myös niiltä, jotka eivät aktiivisesti ole mukana hevosharrastuksessa. MySeRan tapahtumissa voi maistella monipuolisen buffetin tarjontaa ja nauttia komeiden hevosten läsnäolosta. Tuleepa tapahtumissa usein vaihdettua myös tuoreimmat kuulumiset tuttavien kanssa.

Tapahtumia Varsinais-Suomessa

MySeRan toimintasuunnitelmaan kuuluu tapahtumien järjestäminen lähinnä Mynämäellä, mutta tapahtumia järjestetään myös muualla Varsinais-Suomessa. MySeRa on esimerkiksi ollut mukana monilla kuntien markkinoilla, kuten Lemust Leippä -markkinoilla tarjoamassa lapsille talutusratsastusta. MySeRan tapahtumia Varsinais-Suomessa ovat olleet avustamassa myös muut ratsastusseurat ja toimimmekin erittäin innokkaasti yhteistyössä alueen seurojen ja muiden toimitsijoiden kanssa.

Jos haluat olla mukana järjestämässä tapahtumia Mynämäellä tai muualla Varsinais-Suomessa yhdessä Mnämäen Seudun Ratsastajien kanssa, otathan yhteyttä hallitukseemme!

Tapahtumakalenteri

MySeRan tapahtumakalenteriin on listattu vuoden mittaan järjestetyt ja suunnitteilla olevat tapahtumat. Tapahtumakalenteri antaa osviittaa siitä, millaista toimintaa on tulossa. MySeRan hallitus toivoo, että jäseniltä ja miksei myös muilta aktiivisilta henkilöiltä tulisi toiveita tapahtumien suhteen. Olemme mielellämme mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia Mynämäellä ja sen lähikunnissa.

Katso tapahtumakalenteri täältä!