MySeRa – Ratsastusseura Mynämäki

Mynämäen Seudun Ratsastajat ry eli MySeRa on vuonna 1994 perustettu SRL:n alainen ratsastusseura. Ratsastusseura toimi aktiivisesti vuoteen 2005 asti, jolloin silloisen hallituksen päätöksellä seura laskettiin lepäämään. Lokakuussa 2007 seura aloitti toimintansa uuden hallituksen voimin ja siitä asti toiminta on ollut aktiivisempaa kuin koskaan.

Moni tuomari on kehunut MySeran toimintaa aktiiviseksi, vastuulliseksi ja hyvin positiiviseksi. Vaikka meillä on pieni ratsastusseura, on sen jäsenet innolla mukana toiminnassa!

MySeRan kantapaikka on Mynämäki, mutta seuran toiminta ja jäsenet jakautuvat lähikuntiin. Tällä hetkellä ratsastusseuran jäseniä löytyy esimerkiksi Mietoisista ja Maskusta aina Taivassaloon sekä Laitilaan asti.

Ratsastusseura Mynämäki | Liity MySeRan toimintaan

Ratsastusseura, josta jokainen löytää oman paikkansa

Tulevien vuosien toimintasuunnitelmiin kuuluvat muun muassa näyttelyiden ja seuratason kilpailujen järjestäminen, koulutuksia jäsenistölle sekä matkoja tapahtumiin ja kursseille. Lisäksi MySeRa panostaa aktiivisesti juniori-toimintaan esimerkiksi heppakerhon muodossa. Mynämäen Seudun Ratsastajat on myös sponsoroinut jäsenilleen erilaisia koulutuksia, kuten heppakerhon-ohjaajan ja järjestyksen valvojan -peruskoulutuksia. Jos olet kiinnostunut osallistumaan jollekin kurssille tai koulutukseen, ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen!

Olemme SRL:n alainen ratsastusseura, joten seuramme edustajia tullaan näkemään kilpailuissa, sekä seura- ja alueluokissa että kansallisella tasolla. MySeRa kannustaa jäseniä valmentautumaan ja kilpailemaan tavoitteellisesti omassa lajissaan.

Ratsastusseuran hallitus vuodelle 2022

Ratsastusseuran hallitus valitaan aina vuosikokouksessa ja jokaisella on mahdollisuus asettua ehdolle. MySeRa toivoo, että kaikki innokkaat ja aktiiviset jäsenet pyrkisivät mukaan hallitukseen, jotta saadaan seurasta juuri meidän, seuralaisten näköinen. Hallitukselta ei vaadita aiempaa kokemusta vastaavasta toiminnasta, eikä homma ole vaikeaa. Edelliset jäsenet auttavat mielellään uusia jäseniä. Positiivinen asenne, hyvät ryhmätyötaidot ja innovatiiviset ideat kantavat pitkälle.

Kaisa Talvenheimo

Puheenjohtaja

kaisa.talvenheimo@gmail.com

Maria Timonen

Jäsensihteeri

maria.i.timonen@gmail.com

Jennifer Ståhlberg

Rahastonhoitaja

stahlberg@jennifer.fi

Mia Anttila

Hallituksen jäsen

jexpress2000@gmail.com

Elsa Anttila

Hallituksen jäsen

mikko.anttila@gmail.com

Emma Kosunen

Hallituksen jäsen

emma.kosunen15@gmail.com

Elisa Verta

Hallituksen jäsen

elisa.k.verta@gmail.com