Ratsastus­seuran jäsenyys

Liittymällä ratsastusseuran jäseneksi varmistat, että vakuutuksesi ovat kunnossa ja voit osallistua SRL:n alaiseen toimintaan. Ratsastusseuran jäsenyys on suositeltua silloin, kun harrastat mitä tahansa hevostoimintaa.

Miksi juuri MySeRan jäseneksi?

MySeRan jäsenenä nautit pienen seuran kotoisasta tunnelmasta ja pääset osallistumaan yhteiseen toimintaan juuri niin aktiivisesti kuin haluat.

MySeRa kannustaa jäseniään kilpailemaan ja menestymään lajissaan sekä edustamaan seuraa kunniakkaasti. Esimerkiksi seuran omissa kilpailuissa jäsenille löytyy alennetut osallistumismaksut ja vuoden lopussa on ollut tapana palkita seuran kisamenestyjä. Mynämäen Seudun Ratsastajiin kuuluu kuitenkin hyvin paljon heppaihmisiä, jotka eivät ratsasta aktiivisesti saati kilpaile tavoitteellisesti. Yhtä lailla heillä on silti ratsastusseuran jäsenyys ja heille järjestetään myös aktiviteettia. Tavallista puskaratsastajaa tai kentän reunalla seisovaa poniäitiä valaistaan erilaisilla eläinlääkäreiden luennoilla ja viihdytetään ratsastusseuran yhteisillä illanvietoilla.

Tukeaksesi MySeRan toimintaa, sinun ei tarvitse kuulua Suomen Ratsastajainliittoon. Moni jäsenistämme toimii vain kannatusjäsenenä, saaden näin mahdollisuuden osallistua MySeRan kursseille ja luennoille sekä muuhun toimintaan.

Lue lisää jäsenyysluokista & -maksuista ja liity jäseneksi helposti sivuiltamme löytyvän lomakkeen avulla!

Haluatko mukaan?

Täytä jäsenlomake sivuillamme ja astu mukaan MySeRan toimintaan.